Vacature Catch Legal – Jurist omgevingsrecht

Vacature Catch Legal – Jurist omgevingsrecht

Jurist omgevingsrecht bij Catch Legal

Wie ben jij?

Jij bent onze nieuwe collega die ons team fulltime komt versterken met jouw passie en (uitgebreide) kennis van het omgevingsrecht. Je bent er klaar voor om de opgedane kennis en ervaring toe passen in de praktijk. Je wil graag meewerken aan de behandeling van dossiers en komt met originele oplossingen om zaken tot een goed einde te brengen.

Heb jij al ervaring als jurist? Dan kun je zelfstandig zaken behandelen en weet je precies hoe je contact met onze cliënten en/of opdrachtgevers moet onderhouden. Daarnaast ben jij er klaar voor om onze (junior) collega’s te begeleiden en op te leiden Samenwerken in een team kan jij als geen ander. Alle thema’s binnen het omgevingsrecht maken jou razend enthousiast. Je bent behulpzaam, creatief én je hebt de oneindige drive om de hoogste kwaliteit te willen leveren. Precies de talenten die je collega’s, cliënten en opdrachtgevers in je zullen waarderen. Last but not least: jij kan je 100% vinden in onze kernwaarden vakkundigheid, loyaliteit, toegankelijkheid en creativiteit.

Zijn dat ook jouw kernwaarden? Dan staat dit je te wachten:

Het grootste deel van je tijd besteed je aan het bijstaan van onze cliënten. We adviseren, begeleiden en procederen. Ons cliëntenbestand is divers en bestaat uit particulieren, ondernemers en overheden. Je verleent juridische bijstand in én buiten rechte, op vakkundige en toegankelijke wijze. Als er een interessante en leuke externe opdracht voorbij komt, kan het zijn dat je tijdelijk een deel van de week extern wordt ingezet. En dat draagt dan weer bij aan een brede, inhoudelijke ontwikkeling. Win-win!

Je specialiseert je door aan een thema te werken (bijvoorbeeld RO & Bouwen, Natuur & Milieu, Handhaving, Horeca & Detailhandel, Nadeelcompensatie etc.). Elke jurist is verantwoordelijk voor één of meerdere thema’s. Onderdelen van het themawerken zijn het bijhouden van alle ontwikkelingen in de jurisprudentie, de literatuur en de wetgeving, het schrijven van blogs, het verzorgen van bijeenkomsten en het intern/extern delen van kennis.

Je werkt nauw samen met je collega’s. Zowel in de dossiers en afhankelijk van je ervaring, ook tijdens het opleiden en begeleiden van (junior) collega’s. We zijn een hecht team.

Dit alles doe je in ons spiksplinternieuwe kantoor op steenworp afstand van metrohalte Postjesweg. Maar niet altijd, ook wij werken thuis.

Tot slot kunnen we van alles vertellen over de overige werkzaamheden, taken en verantwoordelijkheden van een jurist op ons kantoor, maar dat bewaren we voor het kennismakingsgesprek.

We houden altijd een open vizier, maar we vragen minimaal het volgende:

 • master Jurist & Overheid/Staats- en Bestuursrecht afgerond;
 • relevante praktijkervaring in het bestuurs- en omgevingsrecht is een pre;
 • bij voorkeur ervaring in het zelfstandig behandelen van zaken/dossiers;
 • bij voorkeur proceservaring in bezwaar, beroep en/of hoger beroep;
 • je hebt een een positieve en energieke werkhouding;
 • je bent flexibel en kunt snel schakelen in een jong en dynamisch team en
 • je bent in voor gezelligheid op de werkvloer.

In ruil voor het bovenstaande bieden wij je het volgende aan:

 • een salaris tussen € 2.100,- en € 3.836,- bruto per maand (junior-medior functie);
 • deelname aan onze pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur per week);
 • alle kans om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk, juridisch als commercieel;
 • uitgebreide training, opleiding en coaching d.m.v. een persoonlijk loopbaanplan;
 • doorgroeimogelijkheid;
 • een plek om hard te werken én plezier te maken;
 • een vrijdagmiddagborrel, een teamweekend en diverse (inhoudelijke) activiteiten;
 • de leukste collega’s!

Wat wil je nog meer? We hopen je snel te spreken!

Voor vragen over de functie, kun je terecht bij mw. mr. Jet de Graaf op telefoonnummer 020-3017180 of per e-mail via secretariaat@catchlegal.nl.
Direct solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar secretariaat@catchlegal.nl of solliciteer via de website (neem gerust ook een kijkje op www.catchlegal.nl).

Spring naar toolbar