Vacature Blenheim Advocaten

Vacature Blenheim Advocaten

Studentstage bestuursrecht

Ben jij bezig met je Master Bestuursrecht en wil je graag (naast je Master) praktijkervaring op doen in de advocatuur? 

Blenheim, een modern Amsterdams advocatenkantoor, heeft leuke stage mogelijkheden voor: 

BESTUURSRECHT- STUDENTEN 

Kom ons team Bestuursrecht versterken door juridisch voorbereidend en ondersteunend werk te verrichten: dossieronderzoek, analyse, jurisprudentieonderzoek, het uitzoeken en beantwoorden van juridische vraagstukken! 

Blenheim Advocaten is een innovatief middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten. Met bezieling voor ondernemerschap. En met een team van mensen met wie het heel prettig werken is. “Work-life balance” staat hoog in het vaandel. 

Blenheim is altijd op zoek naar de kortste weg om het probleem voor de klant van tafel te krijgen. Dat typeert Blenheim Advocaten. Onze klanten zijn ondernemers. Mensen die vragen om een helder antwoord op vaak complexe vragen. 

Door haar lidmaatschap van LAW, een internationaal netwerk met 100 leden en 4000 advocaten in 50 landen, bedient Blenheim veel internationale klanten. Blenheim heeft tevens in-house een hooggespecialiseerde German- en English Desk. 

De bestuursrechtpraktijk van Blenheim is zowel een advies- als procespraktijk, waarin onder meer de volgende zaken worden behandeld: 

• bestemmingsplannen 

• bestuurlijke dwangsom 

• bouwvergunningen 

• rechtmatige- en onrechtmatige overheidsdaad 

Wij bieden Wij bieden je een brede stage waarin je veel van de dagelijkse praktijk zult zien en meemaken. Je ontvangt een stagevergoeding en uiteraard bieden wij je de mogelijkheid om, na je afstuderen, intern te solliciteren naar de functie van advocaat-stagiair. Het is ook mogelijk om als werkstudent te komen werken in onze bestuursrechtpraktijk. 

Geïnteresseerd? Heb je uitstekende studieresultaten, mensenkennis, humor en gedrevenheid en beschik je over een stevige, representatieve persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? We kijken ernaar uit om van je te horen! Je sollicitatiebrief, vergezeld van CV, cijferlijst, eventuele referenties en stagebeoordelingen, kun je richten aan: 

Mevrouw Marjolein Vink, marjoleinvink@blenheim.nl

Blenheim Postbus 10302 1001 EH Amsterdam 

www.blenheim.nl

Spring naar toolbar