Vacatures

Vacatures

Vacatures

Hieronder staan alle vacatures. Uw vacature hier? Stuur ons een mail voor meer informatie.

Catch Legal – Vacature stagiair of startende jurist

SVP deelt met genoegen een stage-vacature en een vacature voor jurist van haar hoofdsponsor: juristenkantoor Catch Legal! Ben jij geïnteresseerd in het Omgevingsrecht? Wil jij werken in een team met jonge en creatieve collega’s? En wil jij je specialiseren in het omgevingsrecht? Neem dan vooral een kijkje op onze gloednieuwe wervingswebsite: www.catchwerkgeluk.nl . Hier lees je alles over wie wij zijn, wat wij doen en wat Catch Legal voor jóu kan betekenen. Als ons verhaal jou aanspreekt, neem dan gerust contact op met Nina Schippers, n.schippers@catchlegal.nl of bel ons 020 30 17 180 voor een informele kennismaking.

Vacature stage omgevingsrecht

Volg jij de master Staats- en bestuursrecht of Jurist en Overheid en ben je op zoek naar een stageplek voor twee maanden om écht mee te draaien op een juristenkantoor? Dan ben je bij Catch Legal aan het goede adres! Ons team van juristen heeft veel ervaring met het opleiden en begeleiden van studenten in ons vakgebied. De startdatum bepalen we in overleg.

Wie ben jij?

Jij hebt als masterstudent een grote belangstelling voor het bestuurs- en omgevingsrecht en kan niet wachten om de eerste professionele praktijkervaring op te doen of dit uit te breiden. Uitpluizen en onderzoeken? Dat kunnen we aan jou overlaten. Je bent leergierig en benieuwd naar de toepassing van het omgevingsrecht in uiteenlopende zaken voor onze cliënten en onze overheidsopdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) krijg je een ondersteunende rol in ons juristenteam. Maar dat is veel meer dan ‘een kijkje in de keuken’. Je krijgt direct te maken met de inhoud van de dossiers. Ook onze stagiairs staan bij ons midden in het team. Tijdens jouw stage ga je onder andere:

  • jurisprudentie-, literatuur- en wetgevingsonderzoek doen;
  • juridische notities schrijven;
  • een blog voor onze website schrijven;
  • teamoverleggen en andere bijeenkomsten bijwonen.

De stage is twee maanden voor minimaal 24 uur per week.

Word jij een Catcher?

Ons team is toegankelijk en de lijntjes zijn kort. Je krijgt te maken met dossiers van overheden, bedrijven en particulieren. Kortom; een ideale plek om in een korte tijd een flinke variatie aan praktijkervaring op te doen. Bovendien hebben onze stagiair(e)s de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van werkstudent of junior jurist. Ontdek bij ons of je belangstelling voor het omgevingsrecht aansluit bij de praktijk en word onderdeel van ons team van Catchers.

Solliciteer direct via onderstaande knop of door je motivatiebrief en CV te sturen naar secretariaat@catchlegal.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij mw. mr. Nina Schippers op 020-3017180 of via secretariaat@catchlegal.nl.

Vacature Startende Jurist

Spring naar toolbar