Vacatures

Vacatures

Vacatures

Hieronder staan alle vacatures. Uw vacature hier? Stuur ons een mail voor meer informatie.

Catch Legal – Stagiair, Werkstudent & Startende Jurist!

SVP deelt met genoegen een stage-vacature en vacatures voor werkstudent en jurist van haar hoofdsponsor: juristenkantoor Catch Legal! Ben jij geïnteresseerd in het Omgevingsrecht? Wil jij werken in een team met jonge en creatieve collega’s? En wil jij je specialiseren in het omgevingsrecht? Neem dan vooral een kijkje op onze gloednieuwe wervingswebsite: www.catchwerkgeluk.nl . Hier lees je alles over wie wij zijn, wat wij doen en wat Catch Legal voor jóu kan betekenen. Als ons verhaal jou aanspreekt, neem dan gerust contact op met Nina Schippers, n.schippers@catchlegal.nl of bel ons 020 30 17 180 voor een informele kennismaking.

Vacature stage omgevingsrecht

Volg jij de master Staats- en bestuursrecht of Jurist en Overheid en ben je op zoek naar een stageplek voor twee maanden om écht mee te draaien op een juristenkantoor? Dan ben je bij Catch Legal aan het goede adres! Ons team van juristen heeft veel ervaring met het opleiden en begeleiden van studenten in ons vakgebied. De startdatum bepalen we in overleg.

Wie ben jij?

Jij hebt als masterstudent een grote belangstelling voor het bestuurs- en omgevingsrecht en kan niet wachten om de eerste professionele praktijkervaring op te doen of dit uit te breiden. Uitpluizen en onderzoeken? Dat kunnen we aan jou overlaten. Je bent leergierig en benieuwd naar de toepassing van het omgevingsrecht in uiteenlopende zaken voor onze cliënten en onze overheidsopdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) krijg je een ondersteunende rol in ons juristenteam. Maar dat is veel meer dan ‘een kijkje in de keuken’. Je krijgt direct te maken met de inhoud van de dossiers. Ook onze stagiairs staan bij ons midden in het team. Tijdens jouw stage ga je onder andere:

 • jurisprudentie-, literatuur- en wetgevingsonderzoek doen;
 • juridische notities schrijven;
 • een blog voor onze website schrijven;
 • teamoverleggen en andere bijeenkomsten bijwonen.

De stage is twee maanden voor minimaal 24 uur per week.

Word jij een Catcher?

Ons team is toegankelijk en de lijntjes zijn kort. Je krijgt te maken met dossiers van overheden, bedrijven en particulieren. Kortom; een ideale plek om in een korte tijd een flinke variatie aan praktijkervaring op te doen. Bovendien hebben onze stagiair(e)s de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van werkstudent of junior jurist. Ontdek bij ons of je belangstelling voor het omgevingsrecht aansluit bij de praktijk en word onderdeel van ons team van Catchers.

Solliciteer direct via onderstaande knop of door je motivatiebrief en CV te sturen naar secretariaat@catchlegal.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij mw. mr. Nina Schippers op 020-3017180 of via secretariaat@catchlegal.nl.

Vacature werkstudent omgevingsrecht

Parttime praktijkervaring opdoen terwijl je studeert? Bij Catch Legal kun je aan de slag als werkstudent! En dit is ontzettend leuk want je draait volledig mee in ons team van juristen, waardoor je alle facetten van het vak leert kennen en overal kunt meekijken én meewerken. Daarnaast gaan we flexibel om met tentamenweken en andere studieverplichtingen.

Dus volg jij (nu of aankomend studiejaar) de master Staats- en bestuursrecht of rond je die bijna af en wil je eerst laagdrempelig kennismaken met de praktijk voordat je fulltime aan de slag gaat? Dan zoeken wij jou!

Tot slot ook niet onbelangrijk: de werkstudentfunctie is bij ons dé doorgroeifunctie naar jurist bij Catch Legal!

Wat neem je mee? 

Jij bent een (aankomend) masterstudent die graag de opgedane kennis van het bestuurs- en omgevingsrecht graag in praktijk wil ervaren. Je brengt energie mee en je pakt taken enthousiast op. Jouw vrienden omschrijven je als betrouwbaar en nauwkeurig en je bent nieuwsgierig van aard. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Die eigenschappen gebruik je graag om dossiers, omgevingsplannen, jurisprudentie en wetgeving tot op de bodem door te spitten voor onze cliënten en overheidsopdrachtgevers. Hoe je dit het beste doet? Dat zullen onze juristen aan jou leren en zij zijn altijd beschikbaar voor jouw vragen.

Van theorie naar praktijk

Het takenpakket van een werkstudent bestaat uit het;

 • doen van jurisprudentie-, literatuur- en wetgevingsonderzoek;
 • omgevingsplannen onderzoeken;
 • schrijven van juridische notities;
 • opstellen van concept(proces)stukken;
 • zittingen en cliëntafspraken bijwonen;
 • schrijven van blogs ter publicatie op onze website;
 • juridische actualiteiten bijhouden;
 • meewerken aan een van onze bedrijfsonderdelen;
 • organiseren van bijeenkomsten, zoals vakinhoudelijke bijeenkomsten maar bijv. ook bijeenkomsten met studieverenigingen.

De werkdagen, -tijden en andere belangrijke zaken

Werkstudenten krijgen bij ons een contract van drie maanden of langer aangeboden, afhankelijk wat jouw wens is en in welke fase je van je studie zit.
Bij voorkeur ben je er voor 24 uur per week, maar meer of minder uren is bespreekbaar.

Je ontvangt een marktconform salaris en je bouwt een goed pensioen bij ons op.

De werkdagen zijn van 09:00 tot 17:30 uur en welke dagen stemmen we in overleg af. We begrijpen dat de werkdagen per studieperiode veranderen. Het liefst zien we jou in ieder geval op vrijdag op kantoor als dat past in jouw studierooster, want dat is de dag in de week dat het gehele Catch team aanwezig is met veel gezamenlijke overleggen (en dus de gezelligste dag!).

Tijdens tentamenweken zijn we flexibel met de werkdagen, want het behalen van jouw diploma is het belangrijkste.

Thuiswerken is mogelijk voor één dag per week. Om je volledig in het werk en de lopende zaken te kunnen betrekken, is het fijn als je de andere twee dagen beschikbaar bent op kantoor.

En dan de écht belangrijke zaken, want wist je dat…

..als je bij Catch Legal komt werken:

 • je bijna alle inhoudelijke bijeenkomsten en trainingen van de juristen kunt bijwonen (bingo voor je CV!);
 • je elke maandag van 17:00 tot 18:00 uur met de andere Catchers mee kunt sporten met de bootcamp o.l.v. een personal trainer?
 • je op vrijdag geen lunch hoeft mee te nemen want dan kun je genieten van de verzorgde (vega) broodje gezond-lunch?
 • je altijd iets lekkers kunt pakken uit onze verse fruitmand?
 • je samen met collega’s op verschillende momenten in het jaar kunt inzetten voor vrijwilligerswerk in het licht van ons MVO-beleid?
 • je elke vrijdag de week kunt afsluiten met een teamborrel, waarbij we rouleren onder de collega’s wie de borrelhapjes mag uitkiezen en verzorgen (op kosten van Catch)?
 • je gegarandeerd veel plezier en lol zal hebben op ons jaarlijkse teamweekend?
 • je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid van ons krijgt in je werk?

Neem snel contact op als dit goed klinkt in jouw oren! Solliciteren kan direct via de knop hieronder of je stuur jouw motivatiebrief en CV naar secretariaat@catchlegal.nl en dan hoor je snel van ons. We kijken ernaar uit!

Voor vragen over de functie kun je terecht bij mw. mr. Nina Schippers op 020-3017180 of via secretariaat@catchlegal.nl.

Vacature Startende Jurist

Spring naar toolbar