Vacatures

Vacatures

Vacatures

Hieronder staan alle vacatures. Uw vacature hier? Stuur ons een mail voor meer informatie.

Catch Legal – Vacature student-werknemer of stagiair

SVP deelt met genoegen een stage-vacature en een vacature voor jurist van haar hoofdsponsor: juristenkantoor Catch Legal! Ben jij geïnteresseerd in het Omgevingsrecht? Wil jij werken in een team met jonge en creatieve collega’s? En wil jij je specialiseren in het omgevingsrecht? Neem dan vooral een kijkje op onze gloednieuwe wervingswebsite: www.catchwerkgeluk.nl . Hier lees je alles over wie wij zijn, wat wij doen en wat Catch Legal voor jóu kan betekenen. Als ons verhaal jou aanspreekt, neem dan gerust contact op met Nina Schippers, n.schippers@catchlegal.nl of bel ons 020 30 17 180 voor een informele kennismaking.

Vacature student-werknemer of stagiair

Praktijkervaring opdoen en betaald krijgen terwijl je studeert? Bij Catch Legal krijgen onze werkende studenten snel een volwaardige plek in ons team met flexibele werkuren. Dus zit je in de laatste fase van je master Staats- en bestuursrecht of Jurist en Overheid? Of ben je bezig met je scriptie en je gemotiveerd om jouw carrière meteen een goede start te geven? Dan zoeken wij jou!

Jij bent…

Een masterstudent met een voorraad kennis in het bestuurs- en omgevingsrecht die je graag in praktijk wil brengen. Je brengt energie mee en je pakt taken enthousiast op. Jouw vrienden omschrijven je als betrouwbaar en nauwkeurig en je bent nieuwsgierig van aard. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Die eigenschappen gebruik je graag om dossiers en jurisprudentie tot op de bodem door te spitten voor onze cliënten en overheidsopdrachtgevers.

Van theorie naar praktijk

Student-werknemers en stagiairs krijgen bij Catch Legal een volwaardige plek in het team. Dat past bij onze open cultuur. De teamleden zijn toegankelijk en de lijntjes zijn kort. In de eerste periode werk je nauw samen met een persoonlijke begeleider om jouw kennis van het omgevingsrecht in de praktijk te brengen.
Jouw takenpakket bestaat uit het;

  • doen van jurisprudentie-, literatuur- en wetgevingsonderzoek;
  • bestemmingsplannen onderzoeken;
  • schrijven van juridische notities;
  • opstellen van concept(proces)stukken;
  • werken aan een omgevingsrecht thema als beginnende expertise (schrijven van blogs, kennisdelen en actualiteiten bijhouden).

Student-werknemer of stagiair?
Student-werknemers kunnen bij ons tussen de 16 en 24 uur per week aan de slag. Tijdens tentamenweken zijn we flexibel met de werkdagen. De startdatum bepalen we in overleg.

Daarnaast kunnen wij studenten voor een vaste periode van tussen de twee en drie maanden aannemen in de vorm van een stage. Stagiairs vragen wij 24 uur per week te maken.

Word een Catcher!

Ontdek bij ons of je passie voor het omgevingsrecht aansluit bij de praktijk. Ons kantoor is de  ideale plek om in een korte tijd een flinke variatie aan praktijkervaring op te doen. Dus sluit je aan bij ons team van Catchers. Wij zijn een toegankelijk kantoor met veel ervaring in het begeleiden en opleiden van studenten. Voor veel van onze collega’s is dit een springplank naar de functie van junior jurist na het afronden van hun studie.

Solliciteer direct via de knop hieronder of door je motivatiebrief en CV te sturen naar secretariaat@catchlegal.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij mw. mr. Nina Schippers op 020-3017180 of via secretariaat@catchlegal.nl.

Houthoff

Vacature: Advocaat-stagiaire Public Law / Planning & Environmental

Houthoff is op zoek naar een advocaat-medewerker voor de bestuursrechtpraktijk. Heb jij interesse in omgevings-, natuurbeschermings- en energierecht? En zou je graag adviseren en procederen? Lees bijgaande link voor meer informatie of neem contact op met Roos Reijsenbach de Haan (r.reijsenbach@houthoff.com)!

Meer info? Klik hier.

Spring naar toolbar