Vacatures

Vacatures

Vacatures

Hieronder staan alle vacatures. Uw vacature hier? Stuur ons een mail voor meer informatie.

Catch Legal – Stage

SVP deelt met genoegen een stage-vacature en een vacature voor jurist van haar hoofdsponsor: juristenkantoor Catch Legal! Ben jij geïnteresseerd in het Omgevingsrecht? Wil jij werken in een team met jonge en creatieve collega’s? En wil jij je specialiseren in het omgevingsrecht? Neem dan vooral een kijkje op onze gloednieuwe wervingswebsite: www.catchwerkgeluk.nl . Hier lees je alles over wie wij zijn, wat wij doen en wat Catch Legal voor jóu kan betekenen. Als ons verhaal jou aanspreekt, neem dan gerust contact op met Nina Schippers, n.schippers@catchlegal.nl of bel ons 020 30 17 180 voor een informele kennismaking.

Stagiair(e) bestuursrecht/omgevingsrecht bij Catch Legal

Als stagiair(e) ondersteun je het team van juristen. De werkzaamheden zijn all-round. Je werkt bij ons direct mee aan verschillende dossiers. Je start met het doen van jurisprudentie-, literatuur- en wetgevingsonderzoek en het uitwerken van het resultaat daarvan in een juridische notitie. Als blijkt dat je dit in de vingers hebt, zal je ook gaan meeschrijven aan (concept)processtukken.

Daarnaast werken wij binnen het team met bestuursrechtelijke thema’s die zijn verdeeld onder de juristen. Onderdelen van het themawerken zijn het bijhouden van alle ontwikkelingen in jurisprudentie, literatuur en wetgeving, het schrijven van blogs, het verzorgen van bijeenkomsten en het intern/extern delen van kennis. Als stagiair(e) werk je ook mee aan een thema en zal je een of meerdere onderdelen ondersteunen.

Meer info? Klik hier

Jurist omgevingsrecht bij Catch Legal

Wie ben jij?

Jij bent onze nieuwe collega die ons team fulltime komt versterken met jouw passie en (uitgebreide) kennis van het omgevingsrecht. Je bent er klaar voor om de opgedane kennis en ervaring toe passen in de praktijk. Je wil graag meewerken aan de behandeling van dossiers en komt met originele oplossingen om zaken tot een goed einde te brengen.

Dit staat jou te wachten:

Het grootste deel van je tijd besteed je aan het bijstaan van onze cliënten. We adviseren, begeleiden en procederen. Ons cliëntenbestand is divers en bestaat uit particulieren, ondernemers en overheden. Je verleent juridische bijstand in én buiten rechte, op vakkundige en toegankelijke wijze. Als er een interessante en leuke externe opdracht voorbij komt, kan het zijn dat je tijdelijk een deel van de week extern wordt ingezet. En dat draagt dan weer bij aan een brede, inhoudelijke ontwikkeling. Win-win!

Meer info? Klik hier.

Delissen Martens

Vacature: Jurist bestuursrecht

Wij zijn op zoek naar een (bijna) afgestudeerde bestuursrechtjurist(e) die de ambitie heeft om advocaat te worden. Als jurist(e) in onze bestuursrechtpraktijk zul je onze advocaten ondersteunen in zaken op het gebied van het algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht en milieurecht. Jij zult zoveel mogelijk zelfstandig werken in een brede advies- en procespraktijk.

Meer info? Klik hier.

Lexence

Vacature: Advocaat-stagiaire Omgevingsrecht

Lexence is hét kantoor op het gebied van Vastgoed. Het team Omgevingsrecht van Michael Klijnstra bestaat op dit moment uit vier advocaten en houdt zich voornamelijk bezig met het procederen en adviseren over onderwerpen op het gebied van omgevingsrecht, waaronder de ruimtelijke ordening en het milieurecht. Kies jij voor deze functie, dan word je omgeven door het recht en zal je beleggers, ontwikkelaars en private partijen assisteren bij diverse vastgoedprojecten op het gebied van woningbouw, kantoorontwikkeling, retail en utiliteitsbouw.

Meer info? Klik hier.

Houthoff

Vacature: advocaat-medewerker Public Law / Planning & Environmental

Houthoff is op zoek naar een advocaat-medewerker voor de bestuursrechtpraktijk. Heb jij interesse in omgevings-, natuurbeschermings- en energierecht? En zou je graag adviseren en procederen? Lees bijgaande link voor meer informatie of neem contact op met Roos Reijsenbach de Haan (r.reijsenbach@houthoff.com)!

Meer info? Klik hier.

De Haij & Van der Wende advocaten

Jurist algemene praktijk met affiniteit bestuursrecht en ambitie om advocaat te worden

Ben jij net klaar met je studie Rechtsgeleerdheid en wil je niets liever dan advocaat worden? Heb jij een passie voor ondernemingsrecht en bestuursrecht? De Haij & Van der Wende advocaten zoekt een kandidaat die wil beginnen als jurist met als doel uiteindelijk te gaan starten met de beroepsopleiding advocatuur. Immers, voor beide partijen is het fijn om te weten wat ze aan elkaar hebben, voordat ze deze investering aangaan. Zodra de klik er is en het vertrouwen aan beide kanten bestaat, kan je gaan starten met de beroepsopleiding advocatuur.

BEDRIJFSPROFIEL

De dienstverlening van dit kantoor staat bekend om het maatwerk en de snelheid. Het profiel van een gemiddelde cliënt is een voornemend ondernemer op zoek naar juridisch inhoudelijk advies op maat. Met 7 collega’s, allen werkzaam binnen het ondernemersgeoriënteerde werkveld, wordt er veel overleg gevoerd en samengewerkt. Er hangt een gemoedelijke en gezellige sfeer, hard werken en hard lachen gaan hier hand-in-hand. De onderlinge sfeer is dan ook erg belangrijk: kennis kun je bijschaven, een onderlinge klik niet.

Meer info? Klik hier.

Blenheim Advocaten

Studentstage bestuursrecht

Kom ons team Bestuursrecht versterken door juridisch voorbereidend en ondersteunend werk te verrichten: dossieronderzoek, analyse, jurisprudentieonderzoek, het uitzoeken en beantwoorden van juridische vraagstukken! 

Blenheim Advocaten is een innovatief middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten. Met bezieling voor ondernemerschap. En met een team van mensen met wie het heel prettig werken is. “Work-life balance” staat hoog in het vaandel. 

Wij bieden Wij bieden je een brede stage waarin je veel van de dagelijkse praktijk zult zien en meemaken. Je ontvangt een stagevergoeding en uiteraard bieden wij je de mogelijkheid om, na je afstuderen, intern te solliciteren naar de functie van advocaat-stagiair. Het is ook mogelijk om als werkstudent te komen werken in onze bestuursrechtpraktijk. 

Meer info? Klik hier.

Spring naar toolbar