Vacatures

Vacatures

Vacatures

Hieronder staan alle vacatures. Uw vacature hier? Stuur ons een mail voor meer informatie.

Catch Legal – Stage

SVP deelt met genoegen een stage-vacature en een vacature voor jurist van haar hoofdsponsor: juristenkantoor Catch Legal! Ben jij geïnteresseerd in het Omgevingsrecht? Wil jij werken in een team met jonge en creatieve collega’s? En wil jij je specialiseren in het omgevingsrecht? Neem dan vooral een kijkje op onze gloednieuwe wervingswebsite: www.catchwerkgeluk.nl . Hier lees je alles over wie wij zijn, wat wij doen en wat Catch Legal voor jóu kan betekenen. Als ons verhaal jou aanspreekt, neem dan gerust contact op met Nina Schippers, n.schippers@catchlegal.nl of bel ons 020 30 17 180 voor een informele kennismaking.

Stagiair(e) bestuursrecht/omgevingsrecht bij Catch Legal

Als stagiair(e) ondersteun je het team van juristen. De werkzaamheden zijn all-round. Je werkt bij ons direct mee aan verschillende dossiers. Je start met het doen van jurisprudentie-, literatuur- en wetgevingsonderzoek en het uitwerken van het resultaat daarvan in een juridische notitie. Als blijkt dat je dit in de vingers hebt, zal je ook gaan meeschrijven aan (concept)processtukken.

Daarnaast werken wij binnen het team met bestuursrechtelijke thema’s die zijn verdeeld onder de juristen. Onderdelen van het themawerken zijn het bijhouden van alle ontwikkelingen in jurisprudentie, literatuur en wetgeving, het schrijven van blogs, het verzorgen van bijeenkomsten en het intern/extern delen van kennis. Als stagiair(e) werk je ook mee aan een thema en zal je een of meerdere onderdelen ondersteunen.

Meer info? Klik hier

Houthoff

Vacature: Advocaat-stagiaire Public Law / Planning & Environmental

Houthoff is op zoek naar een advocaat-medewerker voor de bestuursrechtpraktijk. Heb jij interesse in omgevings-, natuurbeschermings- en energierecht? En zou je graag adviseren en procederen? Lees bijgaande link voor meer informatie of neem contact op met Roos Reijsenbach de Haan (r.reijsenbach@houthoff.com)!

Meer info? Klik hier.

Blenheim Advocaten

Studentstage bestuursrecht

Kom ons team Bestuursrecht versterken door juridisch voorbereidend en ondersteunend werk te verrichten: dossieronderzoek, analyse, jurisprudentieonderzoek, het uitzoeken en beantwoorden van juridische vraagstukken! 

Blenheim Advocaten is een innovatief middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten. Met bezieling voor ondernemerschap. En met een team van mensen met wie het heel prettig werken is. “Work-life balance” staat hoog in het vaandel. 

Wij bieden Wij bieden je een brede stage waarin je veel van de dagelijkse praktijk zult zien en meemaken. Je ontvangt een stagevergoeding en uiteraard bieden wij je de mogelijkheid om, na je afstuderen, intern te solliciteren naar de functie van advocaat-stagiair. Het is ook mogelijk om als werkstudent te komen werken in onze bestuursrechtpraktijk. 

Meer info? Klik hier.

Holla Advocaten

Advocaat-stagiaire omgevingsrecht

Holla Advocaten is opzoek naar een Advocaat-stagiar Omgevingsrecht met standplaats ‘s-Hertogenbosch

Beschik jij over een recent behaalde juridische master met civiel effect of verwacht je die op korte termijn af te ronden? Heb je affiniteit met staats- en bestuursrecht, omgevingsrecht en/of Europees recht? Ben je daarnaast flexibel, enthousiast en gemotiveerd om deze rechtsgebieden in de praktijk verder te ontdekken? We komen graag met je in contact!

Holla Advocaten bevindt zich in de top 25 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben specialisten op een groot aantal rechtsgebieden in huis. De cliëntenkring van Holla is heel divers en bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven, overheden en instellingen. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand.

Binnen ons kantoor werken we in Business Units, ingedeeld per rechtsgebied of sector. De advocaten van de Business Unit Overheid zijn ieder gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden binnen de sector overheid. Zij hebben de volgende specialisaties: Omgevingsrecht, Overheidsprivaatrecht, Aanbestedingsrecht, Energie- en duurzaamheidsrecht en/of Algemeen bestuursrecht. Deze specialisten adviseren en vertegenwoordigen een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven, overheden en instellingen. Voor onze overheidspraktijk zijn we op zoek naar een ambitieuze advocaat-stagiair(e) die zich wil toeleggen op het omgevingsrecht en het energie- en duurzaamheidsrecht.

Jouw kwaliteiten
Je brengt energie mee, weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor je ideeën en initiatieven. Daarnaast heb je een ondernemende instelling, maak je gemakkelijk contact en ben je zeer gemotiveerd om je carrière te starten. Je bent bereid je vol in te zetten voor de belangen van je cliënten.

Ook herken je jezelf in de volgende punten:

  • je bent een echte team player;
  • je hebt een proactieve houding; en
  • je bijt je graag vast in juridisch ingewikkelde vraagstukken en procedures.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om kennis te maken met ons team Overheidsrecht? Solliciteer meteen! In geval van vragen over de rol of over de procedure kun je contact opnemen met Maud Creemers via telefoonnummer 088 – 4402482 of mail naar hr@holla.nl.

Bekijk de gehele vacature op de website van Holla via deze link!

Spring naar toolbar