Vacature Catch Legal – Werkstudent Omgevingsrecht

Vacature Catch Legal – Werkstudent Omgevingsrecht

Werkstudent omgevingsrecht 

Ben jij opzoek naar de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de laatste fase van je master  Staats- en bestuursrecht of Jurist en Overheid? Ben je (bijna) bezig met je scriptie en wil je  tegelijkertijd meedraaien in een team van juristen? Ben je gemotiveerd om jouw carrière meteen een  goede start te geven? Dan is Catch Legal opzoek naar jou! 

Wie ben jij? 

Jij hebt als masterstudent een goede voorraad aan kennis opgedaan in het bestuurs- en  omgevingsrecht die je graag in praktijk wil brengen. Je brengt energie mee en je pakt taken  enthousiast op. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Jij werkt nauwkeurig en bent nieuwsgierig van aard en gebruikt dat graag om dossiers en jurisprudentie tot op  de bodem door te spitten voor onze cliënten en overheidsopdrachtgevers. Als teamplayer werk je  graag samen met collega’s aan de beste resultaten. 

Wat ga je doen? 

Werkstudenten zijn bij Catch Legal een volwaardig onderdeel van ons team. Je ondersteunt onze  juristen direct in hun werkzaamheden. Ons team is toegankelijk en de lijntjes zijn kort. Jouw takenpakket bestaat uit het: 

• doen van jurisprudentie-, literatuur- en wetgevingsonderzoek; 

• bestemmingsplannen onderzoeken; 

• schrijven van juridische notities; 

• opstellen van concept(proces)stukken; 

• werken aan een omgevingsrecht thema als beginnende expertise (schrijven van blogs,  kennisdelen en actualiteiten bijhouden).  

Werkstudenten zijn voor 16, 20 of 24 uur per week onderdeel van ons team. Tijdens tentamenweken  zijn we flexibel met de werkdagen. De startdatum van het werkstudentschap bepalen we in overleg. 

Word jij een Catcher? 

Ontdek bij ons of je passie voor het omgevingsrecht aansluit bij de praktijk en sluit je aan bij ons  team van Catchers. Wij zijn een toegankelijk kantoor met veel ervaring in het begeleiden en opleiden  van studenten. Voor veel van onze collega’s is dit een springplank naar de functie van junior jurist op  ons kantoor.  

Solliciteer direct via de knop hieronder of door je motivatiebrief en CV te sturen  naar secretariaat@catchlegal.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij mw. mr. Nina  Schippers op 020-3017180 of via secretariaat@catchlegal.nl.

Spring naar toolbar